Welcome, visitor! [ Login

Post an Ad

$0531 942 82 15

Beylikdüzü Yeni 21 Yaşında Lolita Beril

  • Street: istanbul
  • City: beylikdüzü
  • Listed: 17 Ocak 2018 09:06
  • Expires: This ad has expired

Description

Beylikdüzü Yeni 21 Yaşında Lolita Beril ve sizler de benim kadar isterikli bir erkekseniz ve aynı şekilde de sizin de sekse ihtiyacınız varsa o zaman tam olarak doğru bir yerdesiniz. Benim adım Beril . Güzel ve seksi bir kadınım. Çok güzel bir yüz ve resimlerimden de görmüş olduğunuz gibi çok güzel bir fiziğe sahibim. Eğer ki istediğiniz gibi bir bayan aradığınız zaman ben olduğum için ve beni gördüğünüz zaman ve ne kadar isterikli olduğumu da bileceğiniz zaman o kadar beylikdüzü escort kadını içerisinde seksi de benimle yaptığınız ve beni seçtiğiniz için çok mutlu olacaksınız.
Beylikdüzünde kendi yerimde siz beylere ile görüşmekteyim anal ve kondıomsuz ilişkiye girmiyorum
Ben 21 yaşındayım ve tek başıma yaşıyorum. İstediğiniz her zaman müsait olurum. Sadece sizler gelmeden önce yarım saat kadar öncesinde haber vermelisiniz. Daha sonra ise sizler de benimle görüşmeleriniz son derece gizlilik içerisinde olacaktır.
Kondomsuz bir ilişki asla yaşamayacağım için sizler de benimle ilişki yaşayacağınız zaman tamamen kondom kullanarak yapmanız gerekiyor. Bunlar dışında da kesinlikle  anal bir ilişkiye girmem konusunda bana ısrarcı olmamanızı rica ediyorum. Bu iki isteğimi geri çevirmediğiniz zaman hemen şimdi sizlere güzel bir zamanı yaşatıp en iyi mutluluğu da yaşayacağız.

TEL : 0531 942 82 15

615 total views, 2 today

  

Listing ID: 92459b27514d1492

Report problem

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.